Αποστολές και μεταφορικά

Γενικά, οι αποστολές μας διαρκούν από  2 έως 10 ημέρες από την ημέρα τακτοποίησης της πληρωμής. Η αρχική αυτόματη εκτίμηση του κόστους αποστολής ειδικά για ογκώδη και βαριά προιόντα ενδέχεται να αλλάξει. Για οποιαδηποτε διαφορά θα ενημερωθείτε πρίν την αποστολή .

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η αποστολή των αγορών στο παραπάνω διάστημα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και  θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας . Κάθε αποστολή είναι ασφαλισμένη από τους ταχυμεταφορείς μέχρι κάποιας αξίας ,  δική σας ευθύνη είνια να είναι κατάλληλα συσκευασμένα.  

Πολιτική Επιστροφών / ακυρώσεων προιόντων

Οι καταναλωτές έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα υπαναχώρησης: Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την συγκεκριμένη συμφωνία, χωρίς αιτιολογία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Η περίοδος υπαναχώρησης ξεκινά δεκατέσσερις ημέρες από την ημέρα της παραλαβής . Για να εξασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, πρέπει να μας ενημερώσετε στη διεύθυνση nikosRENT ΤΑΤΟΪΟΥ 26 ή στο 215 5015823 σχετικά με την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε μέ μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. ένα γράμμα που θα έχετε αποστείλει ταχυδρομικά, μέσω φαξ ή μέσω e-mail).

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ, τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων κλπ). Επίσης θα πρέπει να επιδεικνύεται το παραστατικό αγοράς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Για πληρωμές με ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ σε συνεργασία με την Alphabank, Θα μεταφερθείτε αυτόματα για την συναλλαγή στο υψηλής ασφάλειας περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank.